Brede School Netwerk Noord

BREDE SCHOOL NETWERK NOORD

Brede School Netwerk Noord organiseert voor alle kinderen van de basisschool een afwisselend naschools programma. Deelnemen kan door middel van inschrijving. Sommige activiteiten zijn gratis, voor andere vragen we een kleine bijdrage. Betalen kan bij aanvang van de activiteit met een Brede School strippenkaart of contant geld. Alle workshops en activiteiten worden verzorgd door professionals. 

Corona-maatregelen

Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden.

Volwassenen houden 1,5 meter afstand van elkaar.

Als het kind een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, moeilijk ademen/benauwdheid. lichte hoest, of verhoging tot 38 graden of een huisgenoot heeft met verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid mag het kind niet naar de activiteit komen. Kinderen mogen pas weer komen als ze 24 uur klachtenvrij zijn.

Als iemand in het huishouden van de kinderen getest is voor COVID-19 en positief, moeten kinderen wachten tot dat die persoon 24 uur klachten vrij is en dan 10 extra dagen thuisblijven.

Bij een activiteit van de Fabriek of op locatie bij KOOZIE, blijven ouders bij brengen en ophalen buiten wachten (plein BSO/ABS). Wij begeleiden uw kind naar binnen en buiten.

 

Neem hieronder een kijkje in het veelzijdige naschoolse programma!

Heb je vragen of wil je zelf iets organiseren?
Laat het ons weten via aanmelden@welzijnmiddelburg.nl.

 

01
01
Jeugdfonds Sport en Cultuur | Alle kinderen doen mee!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren van 0 t/m 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is voor voetbal, muziekles, dans, judo, theater, zwemmen of een andere sportieve of creatieve les. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair.

Wil je meer informatie of contact met een intermediar? Klik dan op 'Bekijk details'

Nog -1 plaatsen vrij!
Doelgroep:Kinderen van 0 t/m 18 jaar
Data:Gehele jaar
Tijd:
Locatie:
Welzijn Middelburg
Kousteensedijk 7
4331JE Middelburg
Kosten:
Realisatie: Urban-Heroes