In Volle Vrijheid - Rondleiding voor groep 7 en/of 8 = VOL

In Volle Vrijheid - Rondleiding voor groep 7 en/of 8 = VOL

Helaas is deze rondleiding inmiddels volgeboekt. 
In de maand oktober organiseert het Zeeuws Museum gratis rondleidingen voor leerlingen van groep 7 en 8 uit het basisonderwijs. We nemen de kinderen mee op reis door de geschiedenis van de provincie. Bij onze wereldberoemde wandtapijten vertellen we over de opstand tegen de Spanjaarden, de Gouden Eeuw maar ook over de minder fraaie kanten van die tijd. Aansluitend bezoeken we de andere tentoonstellingen in het Zeeuws Museum.
De rondleiding start om 11 uur en duurt een uur. Deze activiteit wordt u gratis aangeboden.
 

REGELS RONDOM EEN VEILIG BEZOEK AAN HET ZEEUWS MUSEUM
In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus, dienen de leerlingen en de begeleiders vanuit school 1,5 meter afstand houden van de rondleiders en het personeel van het Zeeuws Museum.
Wij doen er alles aan om u een veilig bezoek te bieden. Het is belangrijk dat u goed voorbereid naar het museum komt. Lees meer op onze webpagina een veilig bezoek aan het Zeeuws Museum.
 

CAPACITEIT
Per rondleiding kunnen er maximaal 30 leerlingen meedoen vanuit één basisschool. De leerlingen zullen in drie groepen worden gesplitst. Elke groep heeft een eigen rondleider en 1 begeleider vanuit de school. Tijdens deze rondleiding is het Zeeuws Museum gesloten; er zijn dus geen andere bezoekers.

WANNEER
Donderdag 1 oktober
Donderdag  8 oktober
Donderdag 29 oktober 
Donderdag 5 november
   
RESERVEREN
Reserveren is verplicht; stuurt u hiervoor een mail naar secretariaat@zeeuwsmuseum.nl. Vermeld in deze e-mail de gewenste dag en het aantal leerlingen en begeleiders, evenals de contactpersoon met bijbehorende mobiele telefoonnummer. Na ontvangst van uw aanvraag, zult u spoedig bericht ontvangen of de gewenste dag nog beschikbaar is. Na reservering ontvangt u een bevestiging; dit is tevens uw entreebewijs.  

WAAR
U kunt zich, kort voor aanvang, met uw entreebewijs melden bij de balie van het Zeeuws Museum.

 

Data: 
Donderdag - 1 oktober, 8 oktober, 29 oktober & 5 november
Tijd: 
11.00 - 12.00 uur
Kosten: 
Gratis
Locatie: 
Zeeuws Museum
Abdijplein
4331 BJ Middelburg
Doelgroep: 
Groep 7 en/of 8
Aantal beschikbare plaatsen: 
0
Beeldmerk Zeeuws Museum

Verticale tabs

Realisatie: Urban-Heroes