Kinderboerderij | Activiteiten voorjaarsvakantie

Kinderboerderij | Activiteiten voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie worden er allerlei activiteiten georganiseerd op de kinderboerderij, er is een Cowboydag, een Boerendag, een Indianendag, er worden ponyritjes verzorgd, kan je knutselen en meer. Voor de echte paardenfans organiseert De Klepperhoeve een ponyochtend!

Ponyochtend
Houdt jij van paarden? En wil je meer over de verzorging leren? Dan is de Ponyochtend echt iets voor jou!
Tijdens de Ponyochtend leer je hoe je een pony verzorgt; hoe je een pony poetst, versiert, voert en maak je een ritje op één van onze lieve pony's. Hoe leuk is dat!? Op maandag 24 februari en vrijdag 28 februari organiseren we weer een ponyochtend, van 10:30 uur tot 12:00 uur. Voor € 7,50 p.p. doe je al mee! De Ponyochtend gaat door bij 4 deelnemers (max. 4 deelnemers), van min. 4 jaar oud en de ruiter is max. 45 kg. Opgeven is verplicht.

Boerendag
Op woensdag 26 februari organiseert De Klepperhoeve een “Boerendag”. Beschilder en versier een klompje voor €3,- bij het Klepper-café en doe mee aan allerlei leuke boerenspelletjes. De boer en boerin verwelkomen je graag met een gezellig achtergrondmuziekje op het erf. Het zou leuk zijn als jij ook verkleed komt!

Cowboydag
Op vrijdag 28 februari organiseert De Klepperhoeve een “Cowboydag”. Beschilder en versier een hoefijzer voor €2,50 bij het Klepper-café en doe mee aan allerlei leuke cowboyspelletjes. De cowboys en cowgirls verwelkomen je graag met echte cowboymuziek op het erf. Het zou leuk zijn als jij ook verkleed komt!

Indianendag
Op zaterdag 29 februari organiseert De Klepperhoeve een “Indianendag”. Knutsel een regenmaker voor € 2,- bij het Klepper-café en doe mee aan allerlei leuke indianenspelletjes. De indianen verwelkomen je graag met echte indianenmuziek op het erf. Het zou leuk zijn als jij ook verkleed komt!

Data: 
22 februari - 1 maart
Tijd: 
10:00/13:00 - 17:00
Kosten: 
€ 1,-
Locatie: 
Kinderboerderij De Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 xw Middelburg
Doelgroep: 
Alle leeftijden
Aantal beschikbare plaatsen: 
1000

Verticale tabs

Realisatie: Urban-Heroes