Kick-off Cultuur @ Cruyff Courts samen met Zomerfestijn

Kick-off Cultuur @ Cruyff Courts samen met Zomerfestijn

Kom kennismaken met culturele activiteiten als; rappen, dansen, graffiti, bling bling buffet, vloggen, drummen, DJ-en en beats maken!

We organiseren Cultuur @ Cruyff Courts samen met Buurtcoaches - Welzijn Middelburg, Stichting ROAT, Vlissingen in beweging, Jeugdfonds sport en cultuur Zeeland, Gemeente Vlissingen en Gemeente Middelburg een gezamenlijke Kick-off op 16 juli tijdens het Zomerfestijn op het Cruyff Court in Middelburg.

Tijdens de kick-off kan je van 11.00-12.00 uur en 13.00-14.00 uur meedoen aan:
- Streetvoetbal Said Bouzambou
- Djembe workshop Slagwerkschool Rondomtrom
- Rap Donson
- Rap Qube.tunes
- Bling Bling Buffet Bianca Runge
- Graffiti: Types en Tones

Vervolgens worden er in augustus, september en oktober culturele activiteiten op de Cruyff Courts in Middelburg en Vlissingen georganiseerd!

Noteer alvast in je agenda:
14, 21, 28 augustus en 4 september
15.00-17.00 uur @ Cruyff Court Middelburg

11, 18, 25 september en 2 oktober
15.00-17.00 uur @ Cruyff Court Vlissingen

Met het project Cultuur@CruyffCourts bundelen het Jeugdfonds Sport & Cultuur en de Johan Cruyff Foundation hun krachten. Samen geven we kinderen en jongeren toegang tot sport en cultuur dichtbij huis: op Cruyff Courts. Kinderen en jongeren krijgen naast het al bestaande sportaanbod nu ook de mogelijkheid kennis te maken met culturele activiteiten zoals; rappen, dj-en, dansen en vloggen.

In 2019 gaat Cultuur@CruyffCourts op 14 verschillende Cruyff Courts door het hele land van start. Op de Cruyff Courts vinden 8 weken lang allerlei verschillende culturele activiteiten plaats waar kinderen en jongeren aan mee kunnen doen.

De Cruyff Courts in Middelburg en Vlissingenzijn één van deze 14 Cruyff Courts. Houd de pagina van KEW in de gaten voor alle informatie. Vanaf juli gaat dit toffe project van start!

Data: 
16 juli 2019
Tijd: 
10.00-15.00 uur
Kosten: 
Gratis
Locatie: 
Cruyff Court Middelburg
Meiveld, Middelburg
Doelgroep: 
8 t/m 15 jaar
cultuur, cruyff court, kunsteducatie walcheren, kew,

Verticale tabs

Realisatie: Urban-Heroes