Groene Ster/Jong United | zaalvoetbaldag

Groene Ster/Jong United | zaalvoetbaldag

Een concept van Jong United en Eredivisieclub Groene Ster Vlissingen! Doe mee in Middelburg (25 februari) en/of Oostburg (26 februari), met aanwezigheid van meerdere Groene Ster-voetballers én de trainersstaf van Jong United. Voor alle jongens en meisjes vanaf 6 t/m 13 jaar, van alle clubs.

In de ochtend gaan we zo’n twee uur trainen, waarbij diverse aspecten (techniek, afwerken, coördinatie, etc.) aan bod komen. Na de lunch en aansluitende bingo, staan er in de middag nog diverse partijvormpjes op het programma. Er wordt gestreden om leuke prijsjes!

Een extra leuk prijsje is bijvoorbeeld het spelen van een voorwedstrijd bij een duel van Groene Ster Vlissingen! De trainersstaf kiest de meest opvallende spelers van beide locaties. Deze trainers zijn bijvoorbeeld Oranje-jeugdinternational Youssef Ben Sellam en Salim Ben Sellam (oud-aanvoerder Groene Ster).

De kosten zijn €35 (per locatie). Een Jong United-bal is inbegrepen, voor drinken wordt gezorgd, maar eten mogen de kinderen zelf meenemen (dit schrijven de richtlijnen van de sporthal voor). Doet uw kind op 28 februari ook mee aan ons Zaalvoetbaltoernooi in Axel? Dan krijgt u sowieso een totale korting van €9 (u betaalt dan €65 i.p.v. €74). Aanmelden kan t/m 17 februari (VOL=VOL).

Aanmelden: https://www.jongunited.com/ZAALVOETBALDAG/

 

Data: 
25 februari
Tijd: 
10:00-14:30 uur
Kosten: 
zie omschrijving
Locatie: 
Sportcomplex De Sprong
Aanloop 1
4335 AT Middelburg
Doelgroep: 
6 t/m 13 jaar

Verticale tabs

Realisatie: Urban-Heroes