C@CC feestweek: Minischilderingen maken met inkt - Atelier KKaAT

C@CC feestweek: Minischilderingen maken met inkt - Atelier KKaAT

Ontdek wat jij leuk vindt op het Cruyff Court bij jou in de buurt! Cultuur@CruyffCourts = 8 middagen gratis cultuurworkshops op het Cruyff Court in Middelburg.

Woensdag 23 september: Tot in de puntjes - Minischilderingen maken met inkt - Jessica van Dierendonck van Atelier KKaAT.

Wat is C@CC?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur en de Johan Cruyff Foundation bundelen met het project Cultuur@CruyffCourts de krachten om kinderen en jongeren van 8 t/m 15 jaar toegang te geven tot sport en cultuur dichtbij huis: op Cruyff Courts. Kinderen en jongeren krijgen naast het al bestaande sportaanbod nu ook de mogelijkheid kennis te maken met culturele activiteiten zoals rappen, theater, muziek en dans!

Kinderen en jongeren kunnen op 8 verschillende data kennis maken met diverse sportieve en culturele activiteiten.

Cultuur@CruyffCourts: Middelburg
Feestelijke openingsweek vanwege het 10-jarig bestaan van Cruyff Court Meiveld van maandag 21 tot en met 25 september
Woensdagen 30 september, 7 en 14 oktober

Op deze dagen zijn er diverse activiteiten waar kinderen en jongeren aan kunnen meedoen, alle activiteiten zijn gratis en op instuif; Graffiti met Zeeland Graffiti & Street Art Beat the Bucket met DJ Vindictiv, Dansen met Lisette Jacobs van Danzette, Streetvoetbal, Fashion met Sam Zegelink, Theater met de Jeugdtheater school Zeeland, KinderKunstaATelier met Jessica van Dierendonck, Playground Music Sessions met de Zeeuwse Muziekschool.

Tijden:
Workshopronde 1: 15.00 – 15.45 uur
Workshopronde 2: 16.00 – 16.45 uur

KEW organiseert Cultuur@Cruyff Courts samen met Buurtcoaches - Welzijn Middelburg, Stichting ROAT, Vlissingen in beweging, Jeugdfonds sport en cultuur Zeeland, Gemeente Vlissingen en Gemeente Middelburg

Mogelijk gemaakt door:
#cultuurscoort Jeugdfonds Sport & Cultuur Johan Cruyff Foundation VriendenLoterij Fonds voor Cultuurparticipatie

COVID-19
Tijdens de Cultuur@CruyffCourts activiteiten worden de landelijke richtlijnen van het RIVM gehanteerd om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen.

 

Data: 
23 september
Tijd: 
15:00-17:00
Kosten: 
Gratis
Locatie: 
Cruyff Court Middelburg
Meiveld
4336 XW Middelburg
Doelgroep: 
8 t/m 15 jaar
Aantal beschikbare plaatsen: 
100
Cultuur @ Cruyff Courts Middelburg

Verticale tabs

Realisatie: Urban-Heroes